Sjuk...

Den 2012-05-28 klockan 22:35:22
Mått helt otroligt jävla piss idag. Började med att jag spydde mitt i natten, sen har jag fortsatt med det mest hela dagen. Växlat mellan sömn och vaken, och varje gång jag vaknat har jag spytt. Har också kallsvettats och fått en och en annan panikattack. Så så har min dag sett ut, fyfan, men förhoppningsvis kan jag ta mig t skolan imorgon för jag vill inte ha ännu en sån här dag...!
men oroa er inte dete inte nåt som smittar. Godnatt.


And not once did the words you said leave my mind

still alone when the wind blows

Den 2012-05-28 klockan 00:56:38
Fyfan vad allt går fel just nu. Exakt allt känns fel. Och till råga på allt är det snart sommarlov. Årets trauma. Jag brukar hoppas den aldrig kommer men nu är den äckligt nära. Vill inte ha en till sommar som den förra. Ett tag kändes det som det faktiskt inte skulle bli så men nu känns det bara lika hopplöst igen. Vill inte tillbringa ytterligare 10 veckor i år igen av att bara sjunka djupare in i bara min egen hjärna. Så jag ska göra vad jag kan, men som det ser ut just nu så blire bara fail i vilket fall..

dansfilmerna

Den 2012-05-27 klockan 00:19:35
här är våra 2 danser från kulturskolan! ursäkta att kvalitén är sådär och att det inte är inzoomad men kolla filmerna i alla fall!

jag är till höger i första filmen (sett från filmens håll) och står typ längst fram iaf i andra halvan, i andra filmen står jag längst bak åt vänster och syns inte så jättemycket





do it for the croud

Den 2012-05-26 klockan 23:21:45



i fredags drog jag och några från klassen till stan en sväng efter skolan, till slut var det jag och Tanja kvar och vi köpte jordgubbar! då träffade jag på Manne som jag sen satt och snackade med en stund! efter det drog jag och chillade på soldäcket och vid Sibylla med Agnes, Sarah, Hilde och Lisah, tills jag och Hilde begedde oss mot Hjalmar Bergmanteatern för ännu en uppvisning. den gick ganska bra, men inte alls speciellt nöjd om jag ska vara ärlig.

den gick dock MYCKET bättre idag! vi var typ grymma fick ja höra, och det var grymt kul också! har båda danserna på film och de kommer upp snart.
så det var sista dansen för denna termin. sista uppvisningen för i år. känns lite tomt att inte ha nåt att göra på måndagar onsdagar och torsdagar längre nu på en hel sommar... dans är typ det bästa jag vet!
efteråt var vi btw söta, jag och Hilde, i våra scenkläder, smög och skrämde Manne där han satt på sin altan. tror han blev jätterädd :)
aja nu äre Eurovision som gäller. ses imorgon folket!

can't do this alone

Den 2012-05-25 klockan 02:01:54
igår och idag eftermiddag har bestått nästan bara av dans. dansgenrep inför showerna imorgon och på lördag! väldigt långa sega kvällar, eftersom vi dansar typ sist och det tog VÄLDIGT lång tid att arrangera allt innan.


efter skolan träffade jag Lie och vi cyklade till John Bauergymnasiet, för det var så lätt att hitta dit också. väl där träffade vi Mirre och tog oss till en fotostudio! där fick jag och Lie vara modeller för Mirjams projekt! tog finfina kort haha, kul vare :D
efter det hängde jag runt vid dansen för det var ju genrep. och nu sitter jag här med min jävla uppsats och kommer ingenstans... ska upp tidigt och ha dansuppvisning på morgonen, och sedan springa därifrån till skolan för att ha en muntlig redovisning. yey.


aglnkvfvhobjöng

Den 2012-05-23 klockan 23:55:25
det poänglösa inlägget jag skrev igår var bara jag som fick lust att skriva av mig nånstans utan att riktigt ha ett syfte bakom nåt utan bara skrev som jag kände. det sög i vilket fall. ursäkta.

hinner inte blogga mer nu heller för jag sitter med Segdatorn och en stor uppslagsbok med vassa kanter och en uppsats som ska redovisas muntligt och vara 6 minuter lång. deadline på fredag. och imorgon ska jag hinna sno labbrockar, fotas, fixa vit klänning, och vara på dansuppvisning. och plugga lite mer saker. och springa ett maraton och flyga fram o tillbaka till USA. nejmen. jag slösar bara bort ännu mer tid just nu atm, är trött som satan oxå blir att stå upp och skriva uppsats hahah.

head for perfection to get love and affection

Den 2012-05-23 klockan 00:25:18
att man alltid ska vara det. perfekt.

alla kämpar ju alltid för att räcka upp till idealen och passa in, eller ännu hellre, vara ännu bättre. frågan är ju vad idealen egentligen är. när räcker man till?

eftersom jag inte går runt till alla jag träffar på och frågar " är jag lagom smal eller krävs det mer?" så vet jag ju egentligen inte hur lagom är för många och gör därför precis som så många andra: utgår ifrån modeller. man brukar ju försöka tycka att man är above sådant samhällstryck men jag måste ändå erkänna att jag gör precis det här: ser en supersnygg modell nånstans och tänker "sådär måste jag se ut för att bli accepterad". typ. man måste inte tänka så medvetet men man blir enormt påverkad i alla fall.

"men kom igen vadå accepterad" tänker nog alla som orkar läsa det här. och jag tänker likadant, jag menar wtf, som att nån bryr sig om hur mycket man väger eller så, det är ju insidan som räknas. men det känns ju så automatiskt, om man själv tänker ofta på det. och ju mer man tänker på det desto mer tror man på det.

man skulle helt enkelt må mycket bättre: mer självsäker och utåtriktad för att man då går runt och tänker " nu är jag steget närmare perfektion". och slippa all den jävla bortkastade tiden hela tiden som man ägnar åt att fundera, vara osäker, duger jag?. så töntigt egentligen men det är ju så här för så himla många ändå, speciellt ungdomar.

att gå runt och klaga på sitt utseende är inte heller bara för att få responsen " men neeeeeeje gumman due ju skiitsnygg!" utan det är egentligen mer som en osäker fråga "ser jag acceptabel ut?" för att man antagligen står där hemma framför sin spegel och ställer sig den frågan varje gång.

allting vore så mycket enklare om alla bara slutade bry sig och chillade järnet istället!



okej så det här var väldigt osammanhängande och ganska poänglöst, (och väldigt wannabe bloggare) men jag ville bara skriva av mig nånstans. låter pinsamt fjolligt och utseendefixerat det här, men ärligt talat, hur mycket man än försöker bortförklara det, visst handlar nästan allting i den här jävla världen om det yttre? eller...









nu blev jag jävligt sugen på chips.

och han får dig att tro att du är speciell

Den 2012-05-22 klockan 23:47:35







jag hade på mig det här idag.

I thought I wouldn't mind seeing you, but I did, a lot.

Den 2012-05-22 klockan 22:59:56
Igår paddlade vi kanot på idrotten, och jag och Amelia bestämde oss för att paddla in under ett träd för att rädda en livboj! tog en evighet men stolta var vi när vi visade upp den efteråt ;)
idag blev det fysikprov på morgonen, gick inte speciellt bra nej. på eftermiddagen fortsatte vi med våran Oidipus- filminspelning. var askul att filma ute vid slottet och vara riktigt dåliga jävla skådespelare haha! i alla fall jag.
sedan blev det upp på stan en stund med Hilde, och bland annat leta dansuppvisnings- kläder, har show på fredag och lördag nu igen. men nu ska jag fortsätta kolla på Eurovision Song contest- semifinalen. det är nog de sämsta låtarna jag hört med där, fyfan!





jag och Malin som ett lyckligt kungligt par!


stackars unge...

Je veux être avec vous

Den 2012-05-20 klockan 23:34:03
heej
så i lördags låg jag på golvet hela dagen och var trött på livet typ, fram tills halv 6 nångång då vårshowen drog igång igen, och jag pallrade mig dit. hittade tyvärr ingen ur min grupp den första timmen, så jag satt forever alone i ett hörn och aktade mig för småbarn. men sen blev det kul, och vi gjorde våran streetdance inför publikens jubel(!) och alla tyckte vi var gryma hihi. gav blommor och sådant till vår kära danslärare Fjellner som jag har haft i 3 år nu, i denna grupp och en annan. så det är ganska sämst att han slutar :(

idag träffade jag Fatima och vi drog ut i lundbyskogen med choklad, festis och blattefrön! :D i skogen vågade vi inte va så länge, men satte oss på en kulle och en kompisgunga och chillade! senare åt vi på Max, supergott förutom att vi själklart tog plusmeny, och svimmade nästan så mätta vi blev. men det var billigt!!
tack för dagen! <3


whoo...






fröööön !

vill bara skrika lungorna ur mig

Den 2012-05-19 klockan 12:27:55
sån tur att man är ensam hemma då.

is everybody in?

Den 2012-05-19 klockan 12:08:29
sov över hos Emma med Hilde torsdag-fredag. myzigt jao! på fredagskvällen var det dansuppvisning som gällde! entrés vårshow-12. helgrym! jag körde 2 danser, raggagruppen och min streetgrupp. båda grupper gjorde bra ifrån sig och jag är nöjd :D


how long had you expected me to just stand and watch?

Den 2012-05-17 klockan 11:17:14
Ironiskt hur jag en gång i tiden skulle föreställa den viktigaste människan för dig .
tja det är tyvärr långhelg nu, så jag tvingas med till sommarstugan en stund nu, hejdåå.

no hablo

Den 2012-05-16 klockan 00:35:39

låt mig presentera Ludvig! han går i min klass, och är min enda läsare på bloggen förutom bävern på sjunde våningen. Så jag hoppas han blir glad över sitt lilla hedersinlägg här.

Ludvig slash Ludde bor nånstans åt helvete och har en katt, som jag sett i en video, den var söt. Ludvig spelar LoL som alla er andra g33ks (jag har oxå ett account men det tar vi sen). Han är ofta sedd i en grön jacka, lyssnar bland annat på Foo Fighters och jag tror han bott i USA, men är inte säker för jag har inte så bra minne atm!
 Han är också extremt snäll och rolig. Är dock inte singel o sökande, sorry tjejer!

har tyvärr inte så många bilder på pojken, men här är de random jag har!






chillarn...!

jag hoppas ni alla känner honom nu tack vare mitt fantastiska inlägg! :D


I want to tell you how I feel

Den 2012-05-15 klockan 22:37:33

var så himla försenad till första lektionen imorse, att jag ångrade mig väl framme i skolan och vände och åkte hem igen i en halvtimme! typchill. 
fick även dra ifrån halva sista lektionen eftersom jag skulle på dansgenrep, det var kul, älskar de här perioderna då jag får dansa hur ofta som helst. uppvisning på fredag! taggaaarr



födelsedagsfirande för vår lärare wiho!


tack för att ni inte förstår

Den 2012-05-14 klockan 22:44:06

tjoo
idag var skolan ganska kul faktiskt, på idrotten skulle man bl.a paddla kanot i svartån precis utanför.
och efter dagens slut satt jag och Agnes i hörnet på Lucullus och åt rea-fika!
nu ska jag skriva ett brev...
godnatt !




de har cykelkörkort i Polen... gulligt!


lyx




it's all like in a theatre; keep your mask on.


you're keeping me sane when I'm feeling alone

Den 2012-05-14 klockan 01:18:20


idag hade jag och Hilde en tur-i-oturen-dag! började med att vi tog oss upp på stan (hon hade sovit över hos mig) och när vi senare skulle mot Adolfsberg för att köra dansgenrep i brunnsparken, hoppar min cykelkedja brutalt. jag säger en massa fina ord till cykeln och vi får desperat hoppa på en buss som bara tar oss halvvägs, med Hildes cykel pålastad på bussen! sen hoppar vi av och hon skjutsar mig den jobbiga vägen... jag kastade mig nästan rakt framför en buss som körde förbi också... men vi hann i tid trots allt! sedan händer lite andra trevliga saker som att bli träffad av fågelskit och lite så. men det var kul att dansa en stund iaf, och sedan chillade vi i stadsparken fram tills hon tog bussen hem. en najs söndag!

Nu har jag kollat Den siste samurajen, gråter lika mycket varje gång jag ser den hahha... det är typ en av de sorgligaste filmer jag sett (jag har aldrig sett Titanic).
... men nu ska jag sova, hadé gött!




stort grattis till Fina Amina som fyllde i lördags! due roligast och bäst giirl! <3

stuck in a daydream

Den 2012-05-11 klockan 17:39:05
ahm, det jag köpte igår var ett par löpartights(awesome) och denna tröja. orkar inte ställa mig upp så ni får se den när jag dricker en yoghurt, bara för att nånting.



*soo delicious yeah*
det står Bondelid på den.. inte mycket mer spännande än så.
nämrn okej, nu ska jag göra nåt värdefullt och produktivt. sjukt sugen på pizza förövrigt. herrå!





  


du ställde frågan men du lyssnade inte på svaret

Den 2012-05-11 klockan 17:19:31


igår träffade jag Hilde efter en chill dag i skolan, och vi cyklade ut till Aspholmen för att "shoppa loss" på Stadium outlet och Lager 157. men såklart så regnade det som ett HELVETE och vi blev så otroligt dyngsura, det bara rann från våra ansikten,  hahaha. hemskt! men trots det, och att min cykelkedja hoppade flera gånger, fick vi ändå med oss lite hem. efteråt satt vi på stan och degade igen, träffade lite folk dock så det var najs :) sedan gällde raggadans, kul!
när jag senare kom hem, hade cykeljkedjan hoppat igen, trasslade sig o allt, så jag fick självklart olja över hela händerna när jag skulle fixa't. min granne är därför snäll och öppnar porten åt mig, men han rökte så när jag klev in till pappa sen så hade jag röklukt på mig och då fick jag världens utskällning för han trodde jag rökt! yey.

idag var det franskanationella, det sög. muntliga provet- HENNES RÖST VAR TORTYR. annars inte mycket värt, satt på mc med Amina Camilja Fatima och Hamdi ett tag!

här kommeré bilder
igår:
Jesper tog på sig min skinnjacka ut-och-in. det typ gjorde min dag.

fabulous!


typ coolt, en haj. från biologilektionen igår :3



orkar inte

Den 2012-05-09 klockan 13:37:41
om du skulle tänka efter, ta dig tid att fråga, att bry dig, skulle du märka att du kanske inte känner mig så bra som du tror

hejhej nån som läser bloggtitlarna?

Den 2012-05-08 klockan 22:00:57
idag var en vanlig tisdag, förutom matteprov på morgonen. jag var typ anti, så jag gjorde kanske 2 tal och somnade sedan en stund. fikade på hälls med några stycken sen, mys!

efter skolan stod jag och Amelia kvar i en timme och snackade om gamla minnen hahaha...
oh god why?!
sen piano, sen ridning! kul :D

en random bild från ett litet tag sen...
nu ska jag kolla moderna Sherlock Holmes,
puss.





det kanske ser ut som att jag skrattar
men på insidan är jag allvarligare än du någonsin kommer veta


glömde publicera den 5e maj

Den 2012-05-07 klockan 23:39:00
justeja, det här inlägget hamnade i utkast hehe,

grattis till min fula bror 15 år

upwards

Den 2012-05-07 klockan 19:36:19

haft skola, på håltimmen drog jag och Amelia upp på stan en sväng (jag skjutsade henne >.> ) och kollade runt, hon köpte lite grejer!  sen blev det film på engelskan, och efter det tog klassen sig till karlslund för att orientera! det gick bättre än väntat - körde den korta banan hehe. på väg hemåt sen trängdes vi karroelever, med Thorénare och Grisbergskare på samma buss, fyfan haha ;)!
ska tyvärr plugga nu.
herrå

NOTERA: STORA BILDER!






won't tell anybody how you turn my world around
I won't tell anyone how your voice is my favourite sound


please care

Den 2012-05-07 klockan 01:20:00

my only wish is that you knew me. the real me.

 

 


who actually would care if I wasn't there

Den 2012-05-06 klockan 22:13:52

idag träffade jag Emma och Hilde, vi drog hem till mig och bakade en tårta och tog oss sedan till Fatima! där fick hon sin tårta + födelsedagspresent, som var gömd inuti! en månad senare men ändå!

efter det gick vi 3 vidare upp på stan och träffade en grupp 9c-are: Agnes Sanella Sarah John Axel och Simon, vi hängde runt på stan en stund och satt på soldäcket!
hilde tog sitt tåg för en liten stund sen, och nu har jag skypeat och taggat morgondagen med orientering...





gårdagen åka bräda på en stock ffs!



förbereda le tårta



le reslultat! fin va!



I try to be good enough but I know I'm not

Den 2012-05-06 klockan 01:03:02
nyss hemkomen från en kväll spenderad med Hugo, Christoffer, Fredrik och Hannes ! vi grillade ute i Adolfsberg och satt senare på våghustorget. kallt som satan men hade det astrevligt! bilder o så imorgon. nu ska jag sova, brorsan som måste sova i mitt rum för att pappas gäster sover i hans, har satt alarm på 6.30 imorgon så jag kommer döda honom..

hur blir jag perfekt för dig?

Den 2012-05-04 klockan 23:36:02


så sant. och nu kan ni också gissa vad jag kollar på just nu!

kryper längre in i mitt skal i väntan på att nån ska dra mig ut

Den 2012-05-04 klockan 22:05:12
skola.

sen hänga på stan med Hilde några timmar! träffade Kerim, Oscar, och senare William! med william drog vi runt ett tag, var kul. :)  så blev en helt okej fredag trots allt.




DANS PÅ ICA




hahah, så söta...

hårigt....k

Den 2012-05-03 klockan 23:03:12
funderar även på en sak

ska jag klippa upp mitt hår igen, ganska så väldigt mycket, och bli av med min gardin till lugg, eller ska jag låta allt växa ut och ha bara "långt" ?

ack dessa funderingar... ska iaf färga ljusare så snart jag kan.



I wanted to tell you, but you didn't show
so I guess you'll never know

it's all turning out wrong, it's all coming to an end

Den 2012-05-03 klockan 22:53:10

lång håltimme idag, då satte sig större delen av klassen ute på soldäcket i flera timmar och chillade!
gött! fräknigare nu yey, och rödare.
sen var det sista danslektionen för torsdagsgruppen, också sista gången vi har Fjellner...

igår var det vårdoppet förresten! innebar att en massa glada puckon kastade sig i svartån och simmade över, tradition à la Karro! sen var jag, Anna, Agnes och Amelia på stan en stund, kul!
slänger in lite bilder tjofräs.





de simmar där borta... ser ni?

stolta killar som simmat vårdoppet!




köpte nytt linne idag också, löve it



it's gone a year already
and I'm in the same place as you left me

chasing shadows

Den 2012-05-01 klockan 23:29:16




nomnom



indianerna!




jag gillar små cp-bilder.

idag kom Hanna hit från stockholm :D! hon kom till mig runt halv 2, LIE också, och vi chillaaaade hos mig ett tag, sen drog vi upp på stan och åt lunch! senare vid 5 så tog jag och Hanna tåget till Kumla där vi tillsammans med hennes familj åkte och kollade på Speedway!!
det var faktiskt awesome, vi stod vid staketet mitt i kurvan och skrek och viftade med Indianerna-flaggan, och fick grus på oss i varje varv!
zöta Zacke och bonn-Joel!!! <3

det var min dagen-efter. supernöjd ;D! och nu ska jag tagga skola imorgon,
godnatt. <3

valborg

Den 2012-05-01 klockan 23:08:34
hade en sjukt underbart bra valborg!
jag och Hilde tog oss till Annas kompis Hannas hemmafest, där det fanns flera från gamla klassen 9c, och flera andra! vid 9 drog vi från 9c upp till slottet och kollade majbrasa... imponerande. hälften av oss gick tillbaka och där hade det blivit jättekul stämning! så vi var där tills kl 1, lärde känna en massa nya, träffade även andra bekanta ansikten! :)
jag och hilde kom hem, men tog oss ut igen nästan direkt, för att ta oss in på Ritz! skitkul :D
efter det satt vi på stan och träffade då Mange, Linus och Oskar. hängde med dem till Mange och körde "jag har aldrig." awesome! det var nästan gryning när vi till slut kom hem. tack så jävla mycket för denna valborg! <3


titta brasan.


jag ser väldigt störd ut på bilden, ja

RSS 2.0