...

Den 2012-04-30 klockan 17:11:17
igår tog cancern ett till liv. Sov gott Gunilla Ericsson, min mammas bästa vän.

can't wait to see you again

Den 2012-04-29 klockan 16:40:06
Kommit hem från en runda på stan med Hilde, köpte ett linne, och dog smått av värmen. Ikväll skajag byta hem igen, annars händer inte mycket. Taggar imorgon!! Ut med er alla o sola, vill fan göra detsamma men jag har ingen trädgård, typ.

everyone wants to feel like someone cares

Den 2012-04-28 klockan 21:01:55
spenderat fredagen med Manne och Lie och Amanda! :D jag drog till manne efter skolan, vi spelade LBP och gjorde magi med kranvattnet, och senare kom lie och amanda! vi åt tacos och kollade film, sen drog Amanda och vi kollade mean girls 2, sov sedan över!
<3
efter det var jag hos Pontus en stund, det va najs! uträttade sen ett ärende på stan, gungade i en park och väntade, och ska nu kolla på tv, woop.


Gisney

Den 2012-04-27 klockan 00:38:59






So break me down

Den 2012-04-26 klockan 23:12:06


världens tråkigaste blogg välkomnar er. idag hade jag nationella prov i svenska, gick väl som det gick. sedan kollade vi film på biologin, och efter skolan chillaxade jag med Hilde! på stan tills vi kom på att vi var så fattiga, så drog hem till mig. efteråt stack hon i väg på sin fotbollsträning, och jag till min dans, som faktiskt gick helt okej.
blir ingen dansens dag i morgon för våran kulturskolan-grupp! delvis riktigt skönt, slipper skämma ut sig, dock hade det varit ganska kul ändå...
hejdåre.

-

Den 2012-04-25 klockan 02:19:41

So, maybe one day the pain will go away,
And I will see your face,
I won't even care.
I'm changing all the locks 'cause I can't change you.

 


You're the cause to my mental illness

Den 2012-04-25 klockan 00:38:54
hej
ja förutom det ni kanske läste innan, så hade vi även svenskalektion där jag och Amelia fick i uppgift att redovisa fiinaste dikten. haha!
på ridingen galloperade vi ut i skogen, helt sjukt härlligt!!! <3

stunderna då jag inte tänker på dig blir allt längre





ännu ett tråkigt inlägg

Den 2012-04-24 klockan 10:47:02
Sitter på matten och pluggar stenhårt som vanligt. Har haft nationella nyss, jag blev klar en timme före alla andra. Igår var det ragga, och på stan blev jag lurad på mitt nummer haha! Här får ni en vacker bild på mig, dansarN, och nu måste jag lyssna på läraren!

TEST

Den 2012-04-22 klockan 15:02:51
TESTTESTTESTVTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTEST

redigerar bloggen

Den 2012-04-22 klockan 14:13:51
jävlar va fjollig den här stilmallen var då... aja jag håller på att redigera, ursäkta att dene fuckad atm!

Life's a bitch and then you die, so fuck the world and let's get high

Den 2012-04-22 klockan 13:47:06


haft en helt GRYM fredag med bästa Hilde! först var vi på en modevisning- hår och smink- som halvsyrran var med i, den var riktigt cool. Synd att den va så kort bara! Efter det tog vi oss senare hem till Oliver som hade fest! untz untz. Vi var kanske 10 pers, inte många, men det var jättehärligt att lära känna alla!

lite senare fick jag och Hilde för oss att ta oss in på Frimis, så vi slängde jackorna i en buske och lyckades lura vakterna hihi. Bäst är vi. Ganska dött var det där inne eftersom det bara var en halvtime kvar men vi hade kul ändå! Riktigt glad över våran lyckade fredag. Lördagen gick vi bara runt på stan som sengångare innan hon tog bussen hem, och jag chillade med en film.
Får se vad som händer idag, inte hänt nåt än,
hejdå!


keep fighting untill that smile is for real

Den 2012-04-20 klockan 15:22:16

klassen sov över hos Anny igår! helgrymt var det, vi var kanske 11 pers elr nåt och kollade film, sprang runt huset och sjöng jullåtar! sov bara 2-3 timmar ihopträngda runt en soffa så ganska döda idag. men vi hade inga vanliga lektioner i skolan utan kollade bara film!
senare ikväll ska jag och Hilde hitta på lite grejs, sen sover hon över!







i onsdags hade jag o Hilde dans-salen för oss själva! såatt ni vet


Only had to meet you once to know how much I would miss you

Den 2012-04-17 klockan 22:40:53
sorry för trög uppdatering! har haft saker o göra, enligt mig.

i helgen var jag på astronomiläger! geek, tänker ni, men jag var faktiskt inte där för astronomin. har ju varit där 2 gånger tidigare, så skulle nu tillbaka för att träffa mina kära homies igen! vilket jag gjorde, helgrymt! lärde även känna massa nya oxå :D!
vi var typ 20-25 pers så inte direkt många, men det var mys! var bara hemskt att åka hem istället, ville stanna.
<3


aja skolan igår och idag har iaf varit asum, som vanligt! minnesförlusten atm hjälpte ju inte, men jag har nog gjort en masssaa skoj iaf ;) och idag höll jag på o spy, för jag är så noob. efter skolan vare piano och ridning, och ridningen var grymt kul faktikt :D

jaja som att ni orkar läsa mer, men nu ska jag plugga...
de få bilderna som togs



och...här har vi min klass...

@resecentrum

Den 2012-04-14 klockan 11:57:34
Fuck it, tåget mot Stockholm va försenat en timme... Men idag ska jag iaf t astronomilägret! :D träffa alla igen, kommer bli awesome! :D

make sure to take lots of pictures, you never know what you'll forget otherwise

Den 2012-04-13 klockan 21:15:11
treevlig dag i skolan , och efter det hamnade jag på mc med rudbeckarna Hoda, Khaled, Fatima, Camilja och Amina! snackade om  berg-och-dalbanor och jag vet inte vad medan det regnade ute, najsiggt! :D
söta bilder varsågoda!


oh juste, Ludvig fick några nya följeslagare!


hihi creepy zombie uppe i hörnet

 

lovey'all homies.

phobia

Den 2012-04-10 klockan 23:51:00
kul dag idag! skola, stan, ridning! regnade heela dagen, men det var najs ändå :) imorgon blire universitet! hee hee, men nu ska jag se ett till avsnitt av Game of Thrones, grymt bra är den!


anteckningsfakta:
jag har jättesvårt att sova om jag inte gjort mina träningssaker precis innan. menar då armhävningar, situps, bakåtarmhävningar, knäböj och stretching. gör jag inte det- och i en speciell ordning- kan jag inte somna! har jag sovit över hos en kompis gör jag dubbla kvällen efter. så det har blivit som ett form av typ tics elr nåt- men ett posivivt! ge helena en applåd nu för hon är så jävla duuktig...





får jag ens ha kvar dig som min vän?

undantryckt rädsla visar sig som ilska

Den 2012-04-09 klockan 23:33:50
Idag var jag på stan med Hilde och Emma, och efteråt gymmade vi! Var inte direkt taggad och vi gav knappast järnet hehe... Men sen var det raggadans som gällde, så grymt kul var det! Taggar skolan imorgon, lovet har haft sina kul stunder men annars har det fan heller varit så bra, knappast varit ett lov jag trivts med. Ni som tycker jag är dum i huvudet när jag inte vill ha lov, käften!

happy birthday gris!!

Den 2012-04-08 klockan 21:50:58


ja, det här var de finaste bilderna jag kunde hitta! GRATTIS FATIMA!! :D due bäst, glöm aldrig det, vi har alltid kul (utom när vi deppar över allting) och har minnen i frankrike, stockholm, skolan och jaa överallt med dig!
hade awesome honey, FRANKRIKE 2013, DÅ JÄVLAR!! <3

glad påsk typ, + those other days

Den 2012-04-07 klockan 22:49:33


så idag lekte jag med påskprydnaderna i all min ensamhet, gulligt. gjorde inget av värde förutom att lämna över marsvinen t Lie :D sen blev det ändrade planer lite så jag glodde TV och tryckte i mig godis. kände då att jag borde göra nåt, och cyklade upp till karlslund och sprang en runda med mina rosa vantar. var mycket mer tränad än jag trodde! woop




(det var fint väder ute oh ja)

igår var jag med några från gamla klassen! 10 blandade pers var vi, skulle äta nånstans, gick först till kinamuren. när vi fick se priserna sprang vi därifrån! hahaha så fula... hamnade på pizzaplaneten, och efteråt drog ett lite mindre gäng till Agnes och körde Soul Callibur, grymt kul! hängde med Hilde sen på kvällen, i det läskiga ICAgaraget....!


hihihihii

tordag spenderades först med Fatima och Amina på stan! jag och fatima hittade aaaaaaaasfina skjortor på Dressman! kärlek. kvällen spenderades med Emma och Nisse! kollade solsidan och körde runt i nisses bil ! :)

tack människor för dagarna!

sånt är livet

Den 2012-04-04 klockan 23:08:39
träffade Emma och saknade HILDE! :D vi gick runt på stan, jag köpte en skjorta, Sofia joinade ett tag också! kul vare, sen blev det bara hilde o jag kvar vid 7 och vi drog och käkade på Java, sen drev vi runt i stan och snackade om allt, tills hennes tåg gick vid 9! awesome ;*



2 mobbade bilder från dagen typ!

godmorgon önskas plattång?

Den 2012-04-04 klockan 14:13:27
 ibland blir det inte så lyckat när jag sover med håret i boll ändå...


utborstat ser det på ena halvan ut som jag kan va med i the Poodles iaf. det "roliga" är ju att mitt hår är slick-slick egentligen, så jag ska inte klaga när det blir lockigt!

så nu fick ni lite mer att anteckna. ska skriva uppsats nu, bai.

when I grow up, I wanna be famous

Den 2012-04-04 klockan 00:01:00
lekte lite med Lies marsvin förut....


naw! <3




man måste ju faktiskt erkänna att marsvin inte ser alltför intelligenta ut... eller? är jag lik dem kanske?




light the night with stars

Den 2012-04-03 klockan 23:17:38

träffat världensbästa Varja idag!! vi sågs en stund på stan och gick omkring, satte oss på soldäcket och åt glass ^^ awesome att träffa dej igen! <3
sen drog jag hem till mamma och spelade gitarr några timmar, höhö. efter det blev det ridning och vi hade hoppning, utomhus... det var 2 grader eller så... jag skakade redan efter nån kvart men ganska härligt var det ändå!




songbird bluebird teach me how to fly

Den 2012-04-03 klockan 00:34:34
så jag var hos Fatima ett tag innan dansen som ni märkte! vi körde bomberman hehe. sen vare raggadans och den va riktigt kul! vi var bara 6 pers så. på kvällen mötte jag Emma på stan och vi promenade runt i stan och undvek alla våldtäcktsställen. snackade en massa, riktigt Nice var det! :D men nu ska Helena sova, inte för att jag är speciellt trött men har inget bättre för mig. natti :*

Världens sötaste par

Den 2012-04-02 klockan 16:16:11

min dotter ska leva lyckligt

Den 2012-04-02 klockan 15:59:06
Sitter med min kära vän och äter godis. Vi är feta, ja. Men vad vill ni att vi ska göra på en kall måndag?!
Mitt hårser typ lila ut..

I need you to keep me alive right now, so thank you, I really mean it

Den 2012-04-02 klockan 01:48:55
hade en grymm kväll med klassen hemma hos Tanja! vi gick ut i snöstormen wtf och handlade kalorier sen hade vi jättenajs alla ihopträngda i en soffa och kollade sweeny Todd, och efter det såg vi in time ! vid 1 tog jag sällskap hem med Hampus en bit, varmt uteeee. tack för kvällen ni nab-are som var med!

Vill inte förlora dig mer än jag redan gjort

Den 2012-04-01 klockan 15:10:03
igår var dagen ganska bortkastad, hade gäster och hängde med mamma till en massa hästsportsbutiken innan det. men på kvällen drog jag till engelska skolans lan ett tag! tills mr.åkerstedt skicka ut mig.... akward men kul var det! kul att träffa alla igen och så, fan va skolan har krympt oxå ;O

nu ska jag fortsätta på min helvetesuppsats, går inge bra här... senare ska klassen träffas! kommer bli assuuum :)



en random bild från förra året nästan exakt det här datumet... fint o så hahahah!

RSS 2.0